De eerste echo bij de verloskundige

Aschwin van LoonSanne & Puk

Wij dus op 24 april naar de echo. We werden vriendelijk gefeliciteerd met onze aanstaande ouderschap en Yvonne werd gevraagd om op het bed te gaan lggen met haar buik bloot. De dame van de echo begon haar onderzoek. Tijdens het onderzoek kwamen wij voor een hele bijzondere verrassing te staan. Het bleek er niet een te zijn, maar TWEE. Yvonne was dus in verwachting van twee baby’s.

Toen Yvonne dit zag en hoorde glunderde ze van oor tot oor en werden we wederom gefeliciteerd. 10 Minuten later stonden we buiten met 3 mooie plaatjes van de echo (zie hiernaast). Beide waren 4.2 cm groot.

Wij dus maar meteen even langs onze verloskundige met de blijde boodschap. Ook zij ‘schrok’ een beetje van dit nieuws en we werden meteen weer gefeliciteerd met de tweeling. Zij vertelde ons ook dat dit dus een ziekenhuisbevalling zou worden en ons zou doorverwijzen naar een gyneacoloog. De afspraak werd voor ons gepland op 1 mei 2007.

Nou wachten dus…