Vakantie 2010

Aschwin van Loon2010, Sanne & Puk, Vakantie

Dit jaar zijn we in Saarburg (D) geweest. We stonde op de Landalcamping Warsberg en we hadden een schitterend uitzicht. Op de camping was ook een springkussen. Sanne en Puk hebben hier ook veelvuldig gebruik van gemaakt. Ze sprongen en vielen naar hartelust op het springkussen. Dit gespring gaf leuke plaatjes voor op de gevoelige plaat.

We hebben dit jaar minder vaak dagtochtjes gemaakt dan voorgaande jaren. Ook mede door het weer, maar dat kun je niet aan de foto’s afleiden.

Zo zijn we o.a. naar plaatsje Trier geweest en hebben we een roofvogelpark bezocht waar ook daadwerkelijk gevlogen werd met roofvogels. Sanne en Puk vonden dit eigenlijk maar niets. Ze vonden de vogels veel te groot en ze kwamen veel te dicht bij. Kan zelfs wel zeggen zeer dicht bij. De afsluiting van dit roofvogelpark vonden ze wer wel heel erg leuk. Dit omdat ze een vier weken oude baby uil mochten aaien en aanraken. Immers deze kon niet weg vliegen en zag er erg schattig uit.

Doordat het de laatste dagen erg slecht weer was hebben we het indoor springparadijs Trampolini opgezocht en hier lekker een halve dag vertoeft.

Saarburg 2010