Berlijn 2019

Aschwin van Loon2019, Congres, Vakantie

Op 28 februari en 1 maart 2019 ben ik op congres geweest in Berlijn. Alwaar ik een presentatie heb gehouden over Humor als een Verpleegkundige interventie.

Het congres was erg leuk met veelzijdige onderwerpen. Wel voelde ik me samen met nog 2 anderen als vreemde eenden in een bijt. Dit omdat het allemaal artsen waren en wij met z’n 3-en (een fysiotherapeute, een onderzoekster en ik als verpleegkundige) niet. Maar dit heeft de pret niet mogen drukken en i.p.v voor collega verpleegkundigen te staan stond ik nu voor een groep artsen. Die dit natuurlijk ook kunnen gebruiken bij hun beroep.

Maar na het congres ben ik ook het weekend in Berlijn gebleven en heb daar lekker de ‘Japanse’ toerist uitgehangen. Dus lekker veel foto’s gemaakt.
Zie het resultaat hieronder.

2019 Berlijn