Braamt 2013

Aschwin van Loon2013, Sanne & Puk, Vakantie

Van 6 t/m 13 juli zijn we met z’n alle op vakantie geweest in Braamt. Om precies te zijn naar Landal Greenpark Stroombroek. Het vakantiehuisje waarin we zaten was een zeer goed onderhouden huisje waarin zelfs een vaatwasser zat. Dit vonden we natuurlijk heel erg (maar niet heus). Sanne en Puk hebben zich zeer goed vermaakt. We hadden met ze afgesproken dat ze op het hele park vrij mochten rondlopen. Dit resulteerde al vlug in een paar vriendinnetjes. Hiermee hebben ze gezwommen en heel veel gespeel. Hierdoor konden wij, Yvonne en ik, lekker rustig onze boekjes lezen. Bij het restaurant was een goed en overzichtelijk speelplaats met een springkussen. Je zult het vast wel raden, maar Sanne en Puk hebben hier uren op gesprongen zodat wij lekker een wijnte en/of een biertje konden drinken op het terras.
Op dinsdag zij we naar MegaPret geweest. Ik kan dit iedereen aanraden als je in de buurt bent. En als het goed weer is kun je ook gebruik maken van WaterPret waarbij de kinderen heerlijk in hun badkleding kunnen spelen met water.

Ook zijn we nog twee dagen getrakteerd op telkens 2 overvliegende Apache helikopters. We hebben ook deze vakantie voor het eerste met Sanne en Puk midget golf gespeeld. Dit was een hele bijzondere beleving voor zowel Sanne en Puk als Pappa en Mamma. Drie keer raden wie er gewonnen heeft……

Landal Stroombroek 2013