Riga 2022

Aschwin van Loon2022, IJshockey, Sport, VakantieLeave a Comment

Dit jaar eindelijk na 2 jaar weer in Riga geweest voor een ijshockeytoernooi. Naast dat ik oude vriendschappen heb hernieuwd heb ik ook nieuwe vriendschappen gesloten. Het toernooi was weer van hoge kwaliteit en zoals altijd goed georganiseerd.

Dit jaar heb ik zoals de vorige keer weer een auto gehuurd. Dit geeft meer bewegingsvrijheid en ook de mogelijkheid om wat meer te zien van het land. Zo ben ik dit jaar naast Riga ook in Rundāle (het Paleis Rundāle), Bauska (Het kasteel van Bauska was helaas gesloten), Sigulda (waar de bobsleebaan helaas ook gesloten was, maar Turaida castle wel open was om te bekijken) en Cēsis (het kasteel Cēsis en het kleine Russische orthodoxe kerkje bezocht).

Hieronder zie je de foto’s dir ik heb gemaakt dit jaar.

Riga 2022

Geef een reactie