De bevalling

Aschwin van LoonSanne & Puk

Zo het is lang geleden dat er wat is bij geschreven bij dit blog van de tweeling. Maar ja het is dan ook momenteel best druk. Goed hier gaat ie dan. Op 6 november, inmiddels was Yvonne 38 weken en 5 dagen zwanger, zijn we weer bij de gynaecoloog geweest. Yvonne had aangegeven dat ze het erg, heel erg zwaar begon te vinden. Buiten komen was er niet meer bij. Lopen in huis was erg zwaar, laat staan de trap op lopen. Ook de gynaecoloog was het er wel mee eens dat er wat moest gaan gebeuren. Zo gezegd zo geregeld. Wij moesten ons de volgende dag weer melden in het ziekenhuis voor een inleiding. Wij dus op 7 november weer naar het ziekenhuis, maar nu om 07.00 uur ’s morgensvroeg. Dat was wel erg vroeg als je reeds maanden kon uitslapen samen. Om een lang verhaal kort te maken mocht Yvonne op 8 november om rondstreeks 22.00 uur beginnen met persen. En om 23.05 uur werd Sanne als eerste geboren. 4 Minuten later kwam Puk er achteraan. Voor foto’s verwijs ik gemakshalve naar het fotoalbum op onze website.