Mini-mensjes

Aschwin van LoonAsterix, Sanne & Puk

Op 7 november ging mijn baasinnetje met een hele dikke buik weg om vervolgens pas na 5 nachtjes pas weer thuis te komen. Wat schepte mijn verbazing de buik was voor het overgrote deel weg. Ik begreep niet hoe dat zo vlug kon. Nadat ik mijn baasinnetje heerlijk met springen en likken had begroet kwam mijn baasje ook binnen, maar hij had twee gekke mandjes bij zich waarin iets bewoog. Ik, zo nieuwsgierig als ik ben, ging natuurlijk kijken wat er in die mandjes zat. Wat schetste wederom mijn verbazing er zaten twee mini-mensjes in. In elk mandje één.
Ik mocht van mijn baasje deze mini-mensjes niet uitbundig begroeten en dat wilde ik zo graag. Steeds als ik ze een lik wilde geven begonnen de mini-mensjes geluid te maken. Geluid dat erg irritant is. Het doet namelijk pijn aan mijn oren. Dus dacht ik laat maar, ik besnuffel ze wel een andere keer als ze minder herrie maken.