De maanden vliegen voorbij

Aschwin van LoonSanne & Puk

Na een hele lange tijd van stilte dacht ik laat ik maar weer eens gaan bloggen voor onze meiden. De meiden zijn nu bijna 16 maanden oud en hebben al een hele ontwikkeling door gemaakt. Als eerste hebben ze tanden. Hierdoor kwijlen ze er soms lekker op los. Naast de tanden hebben ze leren kruipen en staan. Nu zijn ze aan het leren lopen en hangen ze geregeld aan onze broekspijpen voor een steuntje.

Een memorabele gebeurtenis was hun eerste verjaardag. Ze werden om 7.30 uur gewekt met ‘Happy Birthday’. De meiden keken ons verbaasd aan en begonnen heerlijk te lachen. Na dit natuurlijk naar beneden om de cadeau’s uit te pakken. Ze wisten niet waar ze kijken moesten. Na het uitpakken van hun cadeau’s was het ’s middags bezoektijd voor iedereen en gebak eten. De opa’s en hun ooms en tantes. Een paar dagen later kwam oma ook op bezoek. Dit omdat ze op vakantie was. Zo veel nieuw speelgoed hebben ze nog nooit gekregen. Volgens mij kijken ze nu ook al uit naar hun tweede verjaardag.