Leren lopen

Aschwin van LoonSanne & Puk

Zo Sanne en Puk zijn aan het leren lopen. Het is nu net alsof ze veel, maar dan ook veel te diep in hun fles c.q. tuitbeker hebben gekeken. Soms waggelen ze echt als of ze donken zijn. Dit maakt het ook wel weer erg leuk. Je ziet ze dan soms heel verbaasd kijken als ze op hun gat zijn beland na wederom een poging om een pasje los te lopen. Het lopen langs de tafel of achter een stoel dat gaat ze nu prima af, maar los….. da’s een heel ander verhaal.
Verder blijven het natuurlijk twee pracht meiden die altijd blijven lachen naar iedereen. Zelfs de viswinkel en de visfrietjes vinden ze erg leuk en lekker. Tja wat wilje dan ook als pappa een haring gaat eten, dan krijgen de meiden elk twee visfrietjes. Dan ga je de mensen achter de toonbank wel leuk vinden.