Sanne en Puk bijna jarig!!

Aschwin van Loon2010, Sanne & Puk

Zo de meiden zijn bijna jarig. Ze zijn er nu echt bewust mee bezig. Zo ook Sinterklaas, hier zijn ze ook mee bezig. Vooral als de reclamefolders in de bus vallen. Dan willen ze die inkijken en kijken naar speelgoed. Wij laten dit ook toe want dan krijgen we tenminste een beetje zicht op wat ze willen voor hun verjaardag en Sinterklaas.

Zo zijn we er achtergekomen dat ze ieder een eigen laptop willen hebben. Dus wij hebben hier uitvoerig naar gezocht en hebben dan ook voor hun verjaardag een kinder laptop weten te vinden. Wij zijn echt benieuwd wat ze er van vinden. Wel moet ik zeggen dat sommige verkoopster raar kunnen kijken als je twee van die dingen koopt en als je dan zegt: ‘Tja tweelingen hè’ waarna zo’n verkoopster nerveus begint te lachen want daar had ze dan nog niet aangedacht.

Alle cadeau’s zijn binnen, de taart is besteld en alle uitnodigingen zijn de deur uit. Nu is het wachten op zondag want dan vieren we Sanne’s en Puk’s verjaardag.