Belonen na goed gedrag

Aschwin van Loon2010, Sanne & Puk

Sanne en Puk hebben beide problemen met een aantal zaken. Zo komt Sanne nadat ze op bed ligt steeds uit bed en roept dan steeds om Pappa en/of Mamma. Puk heeft daarintegen een ander probleem. Zij slaat steeds haar zus. Dus hebben wij een beloningssysteem bedacht waarbij beide dames een sticker mogen plakken op een zelfgemaakte stickerkaart. Na een 7 keer goed gedrag laten zien mogen de dames dan iets leuks gaan doen met Pappa en/of Mamma.

Zo gezegd zo gedaan. En als je iets beloofd dan moet je dat natuurlijk ook nakomen, vooral naar je kinderen toe. Dus na anderhalve week hadden Sanne en Puk hun eerste gedeelte van hun stickerkaart vol. Dus Sanne en Puk mochten iets leuks gaan doen met Pappen en Mamma.

Sanne en Puk wilde samen met Pappa en Mamma naar Ballorig, het indoor kinderspeelpaleis in Heerhugowaard. Helaas was Mamma op cursus en gingen ze dus met Pappa naar Ballorig. Maar ja Mamma had de auto, dus met de bus en de trein naar Heerhugowaard.

Goed ingepakt gingen we dus met de trein en de bus naar Heerhugowaard. Gelukkig hoefde we in Heerhugowaard niet nog eens met de bus daar Ballore 10 minuten lopen van het treinstation ligt. We waren er om 11 uur en vertrokken weer om 13.30 uur. Sanne en Puk hebben heerlijk gespeeld en vooral genoten van de trampolines zoals je op de foto’s wel kan zien.

20101222 Ballorig