Eerste keer schaatsen.

Aschwin van Loon2010, Sanne & Puk

Op 8 december zijn we voor het eerste met Sanne en Puk wezen schaatsen. Dus wij naar de schaatsbaan in Alkmaar. Hier hebben we de schaatsen van de meiden ondergebonden en nadat we zelf de schaatsen aan hadden getrokken zijn we voorzichtig het ijs opgegaan. Puk was dol enthousiast en wilde zelf gaan schaatsen maar dat lukt haar nog niet. Sanne was wat minder enthousiast en moest flink gejolpen worden.

Na zo’n  30 minuten hadden alle dames er wel weer genoeg van en gingen we warme chocomel drinken. Althans dat dachten wij. Sanne en Puk wilde allebei een IJSJE. De dames waren hier niet van af te praten.

Goed na het ijsje zijn we nog even een paar muten wezen schaatsen, althans Pappa ging met de dames een voor een hard rond rijden. Dit viel zowel bij Sanne als bij Puk in de smaak en sloten we dit schaatsavontuur toch nog met veel lol af.

Natuurlijk hebben we ook een paar foto’s genomen.

20101208 Eerste keer schaatsen Sanne en Puk