Bryce Canyon NP

Aschwin van Loon2011, Amerika, Sanne & Puk, Vakantie

Vanmorgen heerlijk uitgeslapen. De afgelopen dagen stonden we steeds om 6.00 uur naast ons bed, om vroeg de weg op te kunnen gaan. Vandaag gaat de reis niet zover. Dus konden we eens heerlijk uitslapen. Om 8.00 uur opgestaan. Snel aankleden, want het was vannacht ontzettend afgekoeld en het was nog steeds koud. Voor het eerst kwamen ook de truien uit de kast. De kids hebben gezongen voor de jarige papa. Helaas geen cadeautjes voor de jarige job. Die volgen nog. Als ontbijt een lekker gebakken eitje en warme thee. Even iets warms in de maag.

Om 10.00 uur vertrokken we. Op weg naar Bryce Canyon National Park. Een reis van iets minder dan een uur. Aan het einde van de ochtend waren we dan ook aan het einde van de 18 mijl lange weg door het park heen met allemaal uitzichtpunten (op de terugweg). Na wat te hebben rond gelopen, genoten van de lunch. Inmiddels was de temperatuur stukken beter en konden de truien uit. Na de lunch begonnen we aan de terugweg. Bij bijna alle uitzichtpunten zijn we even gestopt om foto’s te maken en te filmen. Ondertussen verzamelde de meisjes de mooiste stenen en takken.

 

Om 14.00 uur waren we terug in Amphitheather-gedeelte van Bryce. We waren moe, maar we hadden nog niets gezien in dit gedeelte. We besloten de camping te gaan opzoeken even buiten het National Park. Een rustige middag is ook wel eens lekker. Morgenochtend komen we terug om het laatste deel van het park te zien. Daarna vervolgen we onze reis naar Lake Powell.

Amerika Dag 9