Disneyland

Aschwin van Loon2011, Amerika, Sanne & Puk, Vakantie

Gisteren en vandaag zijn we naar Disneyland (Disneyland Park) geweest. Tja het waren twee lange dagen. De eerste dag waren we al om 09.30 uur in het park en gingen pas om 22.00 uur het park uit. We hebben o.a. op Dombo’s rug gevlogen, in de Theekopjes gezeten, In een Rups gezeten, 2 keer bootje gevaren (It’s a small world & Sprookjes van de gebroeders Grimm). En natuurlijk zijn we bij Sneeuwwitje, Doornroosje en Assepoester geweest. De meiden waren hier niet weg te slaan. Natuurlijk moesten ze ook op de foto’s met deze drie princessen. ’s Avonds hebben we naar het vuurwerk gekeken. Na terugkomst bij de camper hebben we een nieuw record gezet wat betreft Sanne en Puk in bed te krijgen en te laten gaan slapen. Binnen 5 minuten sliepen de dames als een (doorn)roosje.

Vandaag zijn we ook weer in Disneyland geweest. Eerst in Disneyland Adventure Park, daarna Disneyland Park en toen weer terug naar Disneyland Adventure Park. De eerste keer in Disneyland Adventure Park zijn we naar de show ‘Alladin’ geweest. Aanvankelijk vonden de meiden er niet zo veel aan (veel te donker), maar later vonden ze het helemaal te gek en wilden ze niet eens het theater verlaten. Na nog wat rond te hebben gewandeld en enkele attrakties te hebben gedaan met ze, zijn we terug gegaan naar Disneyland Park. De dames wilden immers weer de Prinsessen zien. Vandaag hebben we ze dan ook allemaal gezien. Het begon met Ariël. Zij kwam een verhaal vertellen. Daarna was het de beurt aan Assepoester, Doornroosje en Sneeuwwitje. Later toen we stonden te wachten om foto’s te mogen nemen van deze laatste drie kwam ook nog heel vluchtig Tiana (Princes en de Kikker) en Belle langs. Na dit alles zijn we dan weer terug gegaan naar Disneyland Adventure Park om daar te gaan kijken naar World of Colors. Maar eerst zijn Yvonne, Sanne en Puk in het reuzenrad geweest en ben ik in de achtbaan ‘Screamer’ geweest. Tja het was 90 seconden puur plezier voor me. Hierna was het dus een plekje zoeken voor ‘World of Colors’. Een prachtig waterspectakel waarbij alle Disney tekenfilms en themes voorbij kwamen. Zelf de laatste ‘Pirates of the Carribean’.

Amerika Dag 16

Amerika Dag 17