Naar Needles California

Aschwin van Loon2011, Amerika, Sanne & Puk, Vakantie

Vandaag zijn we van de Grand Canyons gereden naar Needles. Terug naar California. Via internet zagen we dat het er 40 graden zo zijn. Pfff…. dat wordt weer zweten. Gelukkig is de airco gemaakt en wordt het een test voor de airco. Onder weg hadden Sanne en Puk veel lol met de nummers van K3. Ja we hebben ze megenomen op een USB-stick en de radio in de camper had een USB-aansluiting.

Eenmaal aangekomen op de camping en na het openen van de deuren wisten we wat zo’n 40 graden ook al weer was. Herinneringen van Lake Powell kwamen weer boven. Sanne en Puk hadden lang genoeg stilgezeten en wilde zwemmen. Hier hadden wij natuurlijk niets op tegen. Dus op naar het zwembad. Onderweg kwamen we nog een vogelfamilie tegen. Hoe ze werkelijk heten… ik heb geen idee. Na het zwemmen zijn we gaan eten en daarna hebben de meiden nog wat gespeeld in de speeltuin van de camping. Hierna waren de dames moe en zijn ze lekker gaan slapen.

Amerika Dag 14