Richting de Grand Canyons

Aschwin van Loon2011, Amerika, Sanne & Puk, Vakantie

Vandaag hebben we met enige vreugde de warmte van Lake Powell achter ons gelaten en zijn we vertrokken richting de Grand Canyons. Althans dat dachten we. We moesten eerst even, lees ruim 25 minuten, wachten alvorens we de doorgaande weg naar Page konden op rijden. Ze waren hier namelijk aan de weg bezig en er was maar één rijbaan beschikbaar. We zijn door Page gereden ondat Yvonne heel graag nog eens wilde genieten van een bekertje Starbuckskoffie en ook omdat we nog wat melk moesten halen.


De rit naar de camping was zeer rustig, wat erg opviel was dat als je eenmaal de regia van Lake Powell had verlaten er ook alles anders uitzag van kleur. Het roodbruine hebben we ingewisseld voor allerlei kleuren groen. Daar we vroeg op de camping waren zijn we lekker gaan zwemmen in het zwembad van de camping. Sanne en Puk vonden dit een zeer aangename verandering na de twee dagen van hitte bij Lake Powell. Na het zwemmen hadden alle dames trek in iets lekkers en er werd dus een lekkere zak chips opengetrokken.

Amerika Dag 12