Sea World San Diego

Aschwin van Loon2011, Amerika, Sanne & Puk, Vakantie

Vandaag zijn we in SeaWorld San Diego geweest. We moesten vroeg op omdat we om 8.15 uur werden opgehaald door een bus. Wij dachten dat we meteen doorgingen naar San Diego, maar nee eerst naar een verzamelpunt en betalen. Daarna overstappen in de juiste bus, met een Zuidafrikaanse chauffeur die altijd links heeft gereden, om naar Sea World en de Zoo in San Diego te gaan. Toen we daar aankwamen was het inmiddels ruim 11.00 uur en hadden we met z’n alle honger gekregen. Dus eerst maar eens wat eten. We kwamen uit bij een restaurant vlak bij de Amerikaanse variant van de Pirania in de Efteling, met alleen maar een groot verschil hier wordt je echt nat t.o.v. de Efteling. Overigens bij bijna elke atractie in SeaWorld wordt je wel nat. Na de vroege lunch zijn we naar ‘Shamu Stadium’ geweest voor de orka show. Deze was echt geweldig en voor de mensen op de eerste 12 rijen ook erg nat.

Hierna dachten we nu gaan we iets leuk doen voor Sanne en Puk. Laten we naar de 4D film gaan van Elmo en zijn vriendjes. Hmm… hoor ik iedereen al weer denken 4D, we kennen toch alleen 3D. Nou we hebben het geweten. Voordat we naar binnen gingen werd ons medegedeeld via de geluidsinstallatie dat we bij deze film zeker nat zouden worden…. Vandaar dus die 4D. Sanne en Puk vonden het maar niets, een film kijken en dan ook nog nat worden als in de werkelijkheid. Wij daarentegen lagen dubbel van het lachen, en van het water, warme en koude lucht.

Om hiervan bij te komen zijn we naar ‘Dolphin Stadium’ gegaan om naar de dolfijnenshow te kijken. Dit vonden Sanne en Puk ook erg mooi. Al die dolfijnen die maar uit het water sprongen en ook hier werden de mensen lekker nat. Inmiddels was het 16.30 uur geworden en hadden we nog 2 uur de tijd om andere dingen te doen. De meiden hadden weer eens honger gekregen en dus gingen we eten. Lekkere frietjes waren het wel, maar de rest was voor Nederlandse standaard gewoon weg slecht. Na het eten hebben we nog wat atracties gedaan samen met de kinderen, o.a. een variant op de Theekopjes van Disneyland.

Na dit alles waren we het allemaal wel een beetje zat. Gelukkig was het inmiddels 18.00 uur geworden en zijn we richting de uitgang gegaan. Je zult het niet geloven, maar ook in SeaWorld San Diego weet Yvonne een Stabucks te vinden en moest er natuurlijk koffie gehaald worden. De terugweg in de bus was niet erg interessant, behalve toen de airco begon te lekken. Puk schrok hier zo van dat ze begon te schreeuwen. Yvonne dacht dat Puk in de broek had geplast, maar das een beetje moeilijk als het vocht van boven komt.

Amerika Dag 18