Van Bryce Canyon naar Lake Powell

Aschwin van Loon2011, Amerika, Sanne & Puk, Vakantie


Vandaag zijn we terug gegaan naar Bryce Canyon om daar een stukje te wandelen van de “Queen’s Garden Trail”. Een wandeling van ongeveer anderhal uur. We hebben deze wandeling maar voor de helft gedaan daar Sanne en Puk er na ongeveer 30 minuten al genoeg van hadden. Deze eerste 30 minuten waren zeer goed gegaan daar we alleen maar bergafwaarts zijn gegaan. Soms zelfs met een percentage van rond de 20%. Maar nu moesten we met z’n alle de berg weer op. Sanne en Puk hadden hier echter geen zin in. Er zat dus niets anders op om de dames naar boven te dragen. Pappa en Mamma kwamen uitgeteld en hijgend boven. Dit alles was echter zeer de moeite waard, daar we zeer prachtige en beeldschone plaatjes hebben gezien, geschoten en gefilmd.

Na terugkeer bij onze camper hebben we onze weg vervolgt naar Lake Powell. We hebben gelucht bij de grote M in Kanab. De dames waren in hun nopjes. Na de lunch lekker door gereden. We wisten dat we nog boodschappen moesten doen en zijn Lake Powell voorbij gereden om z’n 4 mijl verder in Page boodschappen te doen in de plaatselijke supermarkt. Yvonne heeft er een nieuwe hobby bijgevonden. In plaats van H&M’s te zoeken, gaat ze nu op zoek naar een Starbucks en tot nu toe vindt ze die telkens als ze trek heeft in koffie. Vindt ze die niet voor een verse bak, dan duikt ze de koelkast in voor een gekoelde versie.

Na de boodschappen zijn we dan uiteindelijk naar Lake Powell gereden om daar onze camping op te zoeken. Die was zo gevonden en ons plekje was reeds gereserveerd dus die hadden we ook zo gevonden. De camper stond ook vlug, maar wat was het warm hier 34 graden Celsius in de schaduw. Tel er nog eens een graadje of 6 bij op en dat was dan de temepratuur in de zon. Ha, we hebben toch een airco. Ja dat hadden we gedacht, als je hem wil gebruiken, dan is ie kapot. Er zat niets anders op Roadbear te bellen en te kijken wat we konden doen. Na veel geprobeerd te hebben, zijn we samen tot de conclusie gekomen dat er morgen in Page naar moet worden gekeken.

Amerika Dag 10