Van Malibu naar Pismo Beach

Aschwin van Loon2011, Amerika, Sanne & Puk, Vakantie

Vandaag vertrekken we vanaf Malibu naar Pismo Beach. De dag begon echter met een aangename verrassing. Vanuit de camper zagen we een school dolfijnen voorbij zwemmen. Sanne en Puk waren dol enthousiast. Na het ontbijt zijn we meteen gaan rijden daar we wel een paar kilometertjes moesten maken, met een paar stops voor te plassen en te lunchen enzo. Een van de stops was in het prachtige Santa Barbara. Daar hebben we heerlijk over de boulevard gewandeld, gevoetbald op het strand en een bezoek gebracht aan “Stearns Wharf”. Een prachtige houten pier met uitzicht op de ocean en het landschap. Aan het einde van de middag kwamen we aan op de plaats van bestemming. Nog even lekker afkoelen in het zwembad, eten , spelen in de speeltuin en dan door naar bed. Morgen rijden we verder richting Yosemite.

Amerika Dag 3