Vrijheid

Aschwin van Loon2011, Amerika, Sanne & Puk, Vakantie

Vandaag (maandag 6 juni) waren we ontzettend vroeg wakker. Lang leve het tijdsverschil. Om 1 uur ’s nachts waren we klaar wakker. En wat moet je dan? Opstaan maar. In de pyama hebben Sanne en Puk gespeeld in de hotelkamer en heeft mama rustig zitten lezen. Om 3 uur maar weer terug naar bed, om toch nog even wat extra te slapen. Uiteindelijk zijn we om 6 uur opgestaan.

Lekker rustig aankleden, koffers weer inpakken en daarna voor een lekker Amerikaans ontbijt naar beneden. Sanne en Puk hebben genoten van lekkere pancakes en papa en mama brood met ei. Of eigenlijk ei met brood. Na het ontbijt hebben we contact gezocht met RoadBear, de verhuurmaatschappij van de camper. We kregen te horen dat we tussen 12.30 en 13.30 uur zouden wordt opgehaald voor de transfer naar RoadBear.

Dat betekende dat we nog vier uur moesten wachten. We besloten iets te gaan doen waardoor de meiden even lekker konden uitrazen. Even googlen naar de dichtbijzijnste public playground. (Lang leven wifi en internet). Op ca. 30 minuten loopafstand bevond zich een park met speeltuin. De meiden in de buggy en lopen maar. Sanne en Puk hebben heerlijk gespeeld met de plaatselijke peuters.

Om 12.45 werden we eindelijk opgehaald voor de transfer naar RoadBear. Na een uitleg die een eeuwigheid duurde (Uiteraard noodzakelijk want je moet weten hoe de camper werkt, maar erg vervelend voor wachtende kinderen), vertrokken we om eindelijk met de camper. De vrijheid tegemoet. Geen schema’s van andere waar je je aan moet houden. We kunnen nu de rest van de vakantie doen wat we zelf willen. Eerste stop Wallmart voor de kinderstoelen en daarna snel door naar de eerste camping: Malibu RV Park. We hebben een heerlijk plek met vanuit ons bed uitzicht op zee.

Amerika Dag 2