Weer terug naar …

Aschwin van Loon2011, Amerika, Sanne & Puk, Vakantie

Aan alles komt een einde. Dus ook aan onze vakantie. Vanmorgen hebben we Anaheim verlaten. Via highway 1, ook wel bekend als Pacific Coast Highway, zijn we weer terug gereden naar Malibu. De sneltste route van Anaheim naar Malibu is 55 mijl en duurt iets meer dan een uur. Via highway 1 maken we iets meer mijl. De reistijd is echter drie keer zoveel. Veel stoplichten en lage snelheden zijn hier de oorzaak van. We reden via de kust, door heel veel verschillende plaatsen. De ene beter dan de ander. Soms hadden we echt het idee om snel door te rijden, omdat uitstappen niet veilig leek.

Halverwege de middag kwamen we aan op de camping waar we ook nacht 1 hebben doorgebracht. De kinderen zijn lekker buiten gaan spelen en wij zijn begonnen met het inpakken van de koffers en het schoonmaken van de camper. Morgenochtend gaan we terug naar RoadBear om de camper in leveren. Na het inleveren van de camper, brengt RoadBear ons weer terug naar Los Angeles Airport. Het vliegtuig van KLM vertrekt rond 14.00 uur (lokale tijd) en zal ons terug brengen naar Schiphol. Weer terug naar huis. Een mooie vakantie om op terug te kijken. We gaan zeker weer een keer terug naar Amerika. Dat wordt sparen!

Amerika Dag 19