Yosemite National Park

Aschwin van Loon2011, Amerika, Sanne & Puk, Vakantie

Vandaag stond in het teken van Yosemite National Park. Met een shuttle bus vertrokken we vanaf de camping naar Yosemite.  Een van de grote bezienswaardigheden zijn de Lower en Upper Yosemite Waterfall en Half Dome, een hele grote rots formatie. Om bij de laatste te beginnen, deze hebben we alleen maar van veraf gezien. De Upper Waterfall hebben we ook alleen van veraf gezien, maar de Lower Waterfall die hebben we van dicht bij gezien en gevoeld.

De wandeling naar de waterval was rustig en lekker door het bos. Hoe dichter we bij de waterval kwamen hoe meer kabaal er was van vallend water. Plotseling stonden we dan oog in oog met de waterval. Prachtig! Puk merkte terecht op: “Pappa, ik wordt nat.”. Tja als er een bak met water op een paar rotsen valt dan krijg je natuurlijk hele fijne waterdruppels in de lucht.

Oh ja bijna vergeten… Sanne en Puk zijn officieel Junior Ranger van Yosemite National Park. Ze hebben de opdrachten voldaan en de eed afgelegd (met een beetje hulp van pa en ma).

Amerika Dag 5