Carnaval 2012

Aschwin van Loon2012, Sanne & Puk

Vandaag zijn we met Sanne en Puk naar Brabant geweest. Mijn broer had ons reeds een tijd geleden uitgenodigd voor het kindercarnavalsfeest van C.V. de Spreuwejagers. Maar ja wat voor kostum ga je de kinderen aantrekken. Sanne en Puk waren hier heel vlug uit. K3 was de keuze. Sanne als Karen en Puk als Josje. Waar de jurkjes van Alice in Wonderland wel niet goed voor zijn. Yvonne had ze ook nog leuk opgemaakt metg make-up. Yvonne had haar oude Flyers-shirt aangetrokken en ik mijn oude linesman-shirt van 2 jaar terug (komen die dingen ook nog eens van pas).

We waren om 14.30 uur bij mijn broer en niet veel later waren we binnen bij het feestgedruis. Sanne en Puk hadden ieder een ‘medaille’ om waarmee ze drinken, chips, een frikandel en een snoepzakje konden krijgen. Aanvankelijk waren de meiden niet echt vooruit te branden. Ze vonden de muziek veel te hard staan en het was hun veel te druk. Maar na z’n 45 minuten begonnen ze los te komen en waren ze uiteindelijk niet meer te houden. Lekker dansen, polonaise-lopen, af en toe wat drinken en lekker veel snoepen.

Maar ja aan alles komt ook een einde en de meiden wilden niet mee naar huis. Met wat tegen gestibbel zijn ze toch mee gegaan. Bij mijn broer thuis aangekomen ( het was 5 minuten lopen) werden we allemaal verwend met een bord friet en voor Yvonne en mij ook nog lekker veel stoofvlees erbij.

20120219 Carnaval 2012