Sanne en Puk’s 5de verjaardag

Aschwin van Loon2012, Sanne & Puk

Op woensdag 7 november hebben Sanne en Puk hun allereerste kinderfeestje mogen houden. De meiden mochten ieder 3 kinderen uitnodigen voor dit kinderfeestje. Zo werden door Sanne: Sterre, Thànysha en Frederique uitgenodigd. Puk had Romijn, Devid en Noa uitgenodigd

Zo hadden wij dus 8 kinderen of zeg maar gerust stuiterballen over de vloer.

Aangezien wij de kinderen direct uit school hadden uitgenodigd moest er eerst (gezond) worden gegeten. De tosties of gewone boterhammen werden gretig gegeten door menig kind. Na deze gezonde maaltijd was het tijd voor het uitpakken van de cadeautjes.

Tja en wat is nu een kinderfeestje zonder de befaamde stoelendans. Voor de afvallers was er een kleine traktatie en voor de winnaar een grotere traktatie.

Na de stoelendans was er weer gelegenheid om te snoepen en te drinken. Hierna hebben de dames en de heren peperkoekhuisjes gemaakt. Dit was echt dolle pret en hadden ze nog nooit gedaan. De ‘lijm’ van poedersuiker en water was erg intrek bij de kids.

Na het huisjes maken was het tijd om de benen te strekken, immers hebben we een prachtig pleintje met speeltoestellen. De wip was erg in trek en ‘Schipper mag ik overvaren’ naast het verstoppertje spelen was erg leuk.

Rond een uur of 3 zag je dat ze moe werden en zijn we lekker weer naar binnen gegaan. Onder het genot van een kaasje en een worstje werd er nog gekeken daar de dvd van Barbie die wij Sanne en Puk als kleinigheid hadden gegeven.

Rond half 4 werden de genodigde kinderen weer opgehaald door hun ouders en konden wij terugkijken op een geslaagd kinderfeestje voor Sanne en Puk.

Kinderfeestje Sanne en Puk 5 jaar