Paardrijden.

Aschwin van Loon2013, Sanne & Puk

Marinka is onze incidentele oppas voor Sanne en Puk. Een paar weken terug moest zij bij ons oppassen omdat zowel Yvonne (cursus) als ik (congres in Japan) ’s avonds weg waren. Marinka had Sanne en Puk verteld dat zij paard reed en dat ze een eigen paard heeft. Sanne en Puk wilden dat paard wel eens zien en zo had Marinka hun uitgenodigd om eens te komen kijken op de manege waar haar paard staat.

Wij dus op zaterdag naar de manege. Tot Sanne’s en Puk’s grote verbazing mochten ze meehelpen met het borstelen van de paarden, mest scheppen en ze mochten zelfs na de lessen op de paarden meerijden. Ze hebben genoten en vroegen of dat we de volgende week weer wilden gaan. Dit hebben we natuurlijk gedaan en tijdens beide zaterdagen hebben we wat foto’s gemaakt.

20130928 Paardrijden