Turn Vakantiekamp 2016

Aschwin van Loon2016, Sanne & Puk, Sport, Turnen, Vakantie

Sanne en Puk zijn dit jaar voor het eerst op een turnkamp geweest.
Wij als ouders hebben goed gekeken naar wat er allemaal op het kamp wordt gedaan. We hadden keuze uit twee kampen. Eentje in Heemskerk en eentje in Haarlem. Na alle pro’s en con’s hadden we besloten om ze naar Haarlem te laten gaan.

De dames vonden het wel spannend. Het grote voordeel van Haarlem was dat een van de begeleiders ook turnt bij Saturna (hun turnvereniging). De meiden gingen een beetje verlegen en gespannen er naar toe. Ze vonden het erg spannend dat wij ze achter lieten in Haarlem.
We hadden verwacht dat we wel een telefoontje zouden krijgen van de organisatie dat we de dames konden komen ophalen vanwege heimwee. Maar dat telefoontje bleef de hele week uit. Dus hebben we de dames op vrijdag opgehaald.
De dames hebben het de hele week naar hun zin gehad en kwamen met de leukste verhalen thuis. Op turn gebied hebben de dames ook heel veel bij geleerd, zoals salto af van de evenwichtsbalk.

Turn Vakantiekamp 2016