Duitsland 2010

Aschwin van Loon 2010, Sanne & Puk, VakantieLeave a Comment

Dit jaar zijn we in Saarburg (D) geweest. We stonde op de Landalcamping Warsberg en we hadden een schitterend uitzicht. Op de camping was ook een springkussen. Sanne en Puk hebben hier ook veelvuldig gebruik van gemaakt. Ze sprongen en vielen naar hartelust op het springkussen. Dit gespring gaf leuke plaatjes voor op de gevoelige plaat. We hebben dit jaar minder vaak dagtochtjes gemaakt dan voorgaande jaren. Ook mede door het weer, maar dat kun je niet aan de foto’s afleiden.

Duitsland 2009

Aschwin van Loon 2009, VakantieLeave a Comment

Van 9 juni 2009 tot en met 25 juni 2009 zijn we samen met de meiden op vakantie geweest in het Zwartewoud. Daar ons de camping van vorig jaar goed was bevallen en we nog lang niet alles hebben gezien in deze omgeving hadden we besloten om weer naar dezelfde camping te gaan en daar een stacaravan te huren. Sanne en Puk hebben nu het lopen zeer goed onder de knie en lopen dan ook heel wat af op de camping. O.a. in Straatsburg (F), Trieberg (D), Freiburg (D) en Mainau (D).

Duitsland 2008

Aschwin van Loon 2008, Sanne & Puk, VakantieLeave a Comment

Nu in juni 2008 zijn we voor het eerst op vakantie met ons vijven (Yvonne, Sanne, Puk, Asterix en Aschwin). We hebben er voor gekozen om niet te verweg te gaan en zijn naar Duitsland gegaan om daar onze eerste vakantie door te brengen. Toen we in 2006 in Frankrijk waren was ons een stacaravan erg goed bevallen en ook nu met Sanne en Puk hebben we voor een stacaravan gekozen. Deze vakantie hebben we echt van alles met ze gedaan. We zijn met ze met de trein vanuit Steinach (D) naar Straatsburg (F) geweest, we hebben met ze gezwommen … Read More