Toestelfinale Amsterdam

Aschwin van Loon2017, Sanne & Puk, TurnenLeave a Comment

Afgelopen zondag had Puk de toestelfinale in Amsterdam. Helaas was deze wedstrijd voor Sanne nog te vroeg i.v.m. haar pink. Het was een zeer goede dag voor Puk die dag. Puk stond aan het einde voor haar wedstrijd 2de op balk. Terwijl dit haar minst favoriete onderdeel is. Tevens stond Puk 3de op vloer.

Dus ik dacht dat is mooi twee medailles, maar deze vreugde was van zeer korte duur omdat ik niet had gezien dat er na deze wedstrijd nog een wedstrijd was van de pupillen N3 op dezelfde baan.

Op vloer was het snel bekeken met het vooruitzicht op een medaille. De eerste de beste kwam al snel over haar scoren van 14.700. Uiteindelijk is Puk toch een verdienstelijke 6de geworden op het onderdeel vloer.

Op de balk duurde het veel langer voordat Puk uiteindelijk geen medaille meer zou krijgen. Pas halverwege waren er twee meiden die beter waren dan haar score van 13.400. Puk is uiteindelijk 5de geworden op het onderdeel Balk.

In plaats van 15:00 uur gingen we pas om 16:30 uur naar huis. Iedereen met een voldaan gevoel.

20170611 Toestelfinale Amsterdam

Geef een reactie