Phantasialand 2017

Aschwin van Loon2017, Sanne & Puk, VakantieLeave a Comment

Phantasialand 2017Dit jaar ben ik voor het eerst met de kinderen alleen na de scheiding. Hierdoor zijn we niet op vakantie gegaan, maar zijn we dagjes weggegaan. Een van die dagjes was op 5 augustus. We zijn toen naar Phantasialand in Brühl Duitsland geweest. Zelf was ik er al meer dan 30 jaar niet geweest.
Het was zeer vroeg opstaan deze dag. En uiteindelijk zijn we om 7 uur gaan rijden naar Phantasialand. Na een uurtje rijden begonnen de dames al te vragen of dat we er waren.
Helaas Nog 2 uurtjes verder rijden was het antwoord. Gelukkig bracht de iPad met films uitkomst en vermaakte de dames zich prima achterin. Na nog een stop bij een restaurant kwamen we uiteindelijk rond 11 uur aan in Phantasialand.
Sanne en Puk hebben hun ogen uitgekeken en ik ben stiekem toch wel trots op beide Daredevils.
Zo zijn we in bijna alle achtbanen geweest. We hebben de Colorado Adventure, Black Mamba, Winja’s Fear / Winja’s Force, Temple of the Night Hawk en als laatste de Taron. De Raik en de Talacon hebben we overgeslagen omdat onze magen het een beetje hadden gehad. Tussen al dit geweld hebben we ook nog eventjes genoten van de Musarteum Show. Puk en Sanne waren helemaal in hun element want het was een show met veel acrogym en andere turnelementen.

Phantasialand 2017

Hier een video van de Taron.

Geef een reactie