Efteling 2020

Aschwin van Loon2020, Foto's, Sanne & Puk

De wachtrij ….

Gek doen in de wachtrij…. [Filmpie]

Sinds een tijdje heb ik een vriendin. We wilden samen met onze kinderen, Nancy heeft een zoon, naar een pretpark. Na wat gepraat, zijn we op de Efteling uitgekomen. Maar je moest wel van tevoren reserveren.

Nadat Nancy had ingelogd moest ze 9133 wachtenden laten voorgaan.

Aanvankelijk wilden we ergens in juni naar de Efteling gaan, maar we konden niet verder reserveren dan 2 juni. Dus zijn we afgelopen zondag naar de Efteling gegaan. Wij zijn vanuit Alkmaar om 07:30 uur vertrokken om onderweg Nancy en Dion op te pikken om dan door te rijden naar de Efteling. Alles verliep lekker vlotjes en zo waren we om 09:30 uur in de Efteling.
De wachtrijen vielen over het algemeen mee, behalve voor de toiletten. Hiervoor hebben we langer gewacht dan voor een attractie. Maar als je dan toch moet wachten in een wachtrij dan kun je beter plezier maken.

20200524 Efteling