Paardrijden – 1

Aschwin van Loon2020, Foto's, Paardrijden, Sanne & Puk, Sport

Sanne op paard Pim

Puk op paard Pim

Sinds dit jaar zijn Sanne & Puk gestopt met turnen. Beide hadden geen motivatie meer om nog te turnen nu ze van N3 naar N4-niveau zijn gegaan. Dit had ook tot gevolg dat ze uit de selectiegroep moesten en dus andere trainers en met een andere mentaliteit te maken kregen. In deze trainingsgroep moesten ze alles zelf doen en de trainers hielpen daar waar nodig. Mede hierdoor zijn ze gestopt met turnen. Sanne heeft nog eventjes trampoline springen gedaan maar dat beviel haar ook niet. Puk daarentegen was meteen gaan paardrijden. Haar zus is haar een paar maanden later achter na gegaan. Hierdoor rijden ze beide nu op zaterdag. En als goed ouder behoor je de meiden naar hun sport te brengen en te halen.

Ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om weer eens wat foto’s te maken van hun sport.

20200516 Paardrijden