Texel in Maart

Aschwin van Loon 2018, Diversen, Natuur, TexelLeave a Comment

Op 25 maart ben ik weer eens naar mijn geliefde eiland geweest. Afgelopen december was het erg winderig en nu was het heerlijk lente weer. Niet te warm en niet te koud. Er waren reeds veel lammetjes te bewonderen en op het strand was het ook heerlijk vertoeven en ook mooi foto’s maken. Later op de dag werd het plotseling … Read More

Ouwehand’s Zoo

Aschwin van Loon 2017, Dieren, Dierentuin, DiversenLeave a Comment

Op 28 december ben ik naar Ouwehand’s Dierentuin geweest. Natuurlijk heb ik de pandaberen Wu-Wen & Xing Ya op de gevoelige plaat vastgelegd. Maar natuurlijk ook de anderen dieren van Ouwehand’s zoals de tijgers, diverse aapsoorten, diverse vissoorten en ook de rode pandabeer.

Burger’s Zoo

Aschwin van Loon 2017, Dieren, Dierentuin, DiversenLeave a Comment

Op 22 december ben ik in Burger’s Zoo geweest. Ook hier heb ik weer vele diersoorten gefotografeerd en heb ik geëxperimenteerd met belichting en compositie. Soms met veel kunst en vliegwerk, maar soms ook met een beetje geluk. Vooral in het Aquarium heb ik mooie foto’s kunnen nemen.

Artis

Aschwin van Loon 2017, Dieren, DierentuinLeave a Comment

Op 15 december ben ik naar Artis geweest met mijn nieuwe camera, een Nikon D5300. Hier heb ik heel veel dieren gefotografeerd en heel veel foto’s gemaakt. Ook heb ik geprobeerd met licht en belichting te spelen.

Beesten

Aschwin van Loon FotograferenLeave a Comment

In dit album vindt je allerlei foto’s die ik in de loop der tijd heb genomen van verschillende dieren in de natuur.