Sanne & Puk door de jaren heen

Aschwin van Loon2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2022, Diversen, Sanne & Puk

Onderstaande foto’s zijn van Sanne en Puk door de jaren heen. Het is een kleine selectie uit hun leven en geeft een overzicht van hun groei en ontwikkeling. Read More

Diplomauitreiking

Aschwin van Loon2023, Sanne & Puk

Het was eindelijk zover. Sanne en Puk zijn geslaagd voor hun MAVO diploma. En dat wordt op het Berger Scholengemeenschap groots gevierd. Sanne is een van de 2 personen die Cum Laude zijn geslaagd.

Hieronder staan de foto’s

20230710 Diplomauitreiking Sanne & Puk

Efteling 2020

Aschwin van Loon2020, Foto's, Sanne & Puk

De wachtrij ….

Gek doen in de wachtrij…. [Filmpie]

Sinds een tijdje heb ik een vriendin. We wilden samen met onze kinderen, Nancy heeft een zoon, naar een pretpark. Na wat gepraat, zijn we op de Efteling uitgekomen. Maar je moest wel van tevoren reserveren.

Nadat Nancy had ingelogd moest ze 9133 wachtenden laten voorgaan.Read More

Paardrijden – 2

Aschwin van Loon2020, Foto's, Paardrijden, Sanne & Puk

Sanne op paard Pim

Puk op paard Jessy

Het lijk een beetje veel om twee weken na elkaar meteen weer foto’s van het paardrijden te publiceren. Maar het is met een goede reden. Puk is namelijk naar een gevorderden groep gepromoveerd. Vandaag was het voor het eerst galopperen. Vandaag reed Sanne weer op Pim en Puk reed op Jessy.
Beide hadden weer veel plezier in het paardrijden. Read More

Paardrijden – 1

Aschwin van Loon2020, Foto's, Paardrijden, Sanne & Puk, Sport

Sanne op paard Pim

Puk op paard Pim

Sinds dit jaar zijn Sanne & Puk gestopt met turnen. Beide hadden geen motivatie meer om nog te turnen nu ze van N3 naar N4-niveau zijn gegaan. Dit had ook tot gevolg dat ze uit de selectiegroep moesten en dus andere trainers en met een andere mentaliteit te maken kregen. In deze trainingsgroep moesten ze alles zelf doen en de trainers hielpen daar waar nodig. Mede hierdoor zijn ze gestopt met turnen. Sanne heeft nog eventjes trampoline springen gedaan maar dat beviel haar ook niet. Puk daarentegen was meteen gaan paardrijden. Haar zus is haar een paar maanden later achter na gegaan. Hierdoor rijden ze beide nu op zaterdag. En als goed ouder behoor je de meiden naar hun sport te brengen en te halen.Read More

Egmond aan Zee

Aschwin van Loon2020, Foto's

Vandaag was er een echte storm. Windkracht 9 en Windkracht 10 waren er voorspeld.
Ik dus lekker op naar het strand om wat mooie stormfoto’s te maken.
Nou ik heb het geweten. Ik ben gezandstraald en het strandzand zat to in mijn onderbroek.Read More